Volg me ook op instagram en facebook 

2019 © Fotografie Annet

Papendrecht

Mariksa

Super leuke newbornshoot gedaan

bij Annet!

Ze maakt geweldige foto's en een heel mooi filmpje hebben we mogen ontvangen van haar.
Annet doet dit super leuk en heeft heel veel passie voor fotografie!
Heel erg blij met deze mooie herinneringen! ♡

Lenneke

Annet, wat ben jij geweldig!! Wat een prachtige foto’s heb jij gemaakt!! Dankzij jou kunnen we hier van genieten. Tijdens de loveshoot stelde je ons direct op gemak, en bedacht je de leukste ideeën voor de foto’s. Dezelfde avond kregen we al een aantal foto’s door, een aantal dagen daarna de rest van de foto’s! En wat ziet het er zo ontzettend gaaf uit! Wauw! Zo ontzettend blij mee. Je bent een hele lieve spontane meid!!! En dus heel fijn om mee samen te werken! Super bedankt voor alles! 

Mirjam

Je foto's zijn Fantastisch!! Ik ben er ontzettend blij mee. Je ben echt een prof. Ik weet zeker dat je er je fulltime job van zou kunnen  maken.

Laura & Martijn

Een tijdje geleden hebben wij een fotoshoot gehad! Wat was dit leuk :) Wij waren allebei niet heel erg fan van een camera, maar door Annet was dit niet lang een probleem en konden we echt genieten van deze shoot. Het was een gezellige avond en met een prachtig resultaat! Echt ontzettend bedankt Annet, we zijn heel erg blij met jou en je talent! ❤️

Anke

Super fotograaf, neemt de tijd voor je,je mag zelf met ideeën komen en laat je je gang gaan. bedankt voor de gave fotoshoot!

Bram

Voor de 5e keer een shoot gedaan bij jou. Wat was het weer genieten! Het resultaat is weer prachtig!