• Fotografie Annet

Retroprints van de FotofabriekIk krijg best vaak de vraag of ik wel eens foto's afdruk en waar ik dat doe. Nou dat doe ik zeker en ik ben al enige tijd fan van de retroprints van de Fotofabriek. Ik hoefde daarom niet lang na te denken toen de Fotofabriek mij benaderde om een blog te schrijven over de prints.


Tegenwoordig hebben we veel leuke en bijzondere momenten op onze telefoon, camera of harde schijf staan. Super waardevol, maar er wordt vaak niet meer naar gekeken. Kei zonde natuurlijk!

De retroprints van de Fotofabriek kunnen daar verandering in brengen. Bij de Fotofabriek kun je namelijk je eigen fotoalbum maken, maar ook heel gemakkelijk je leukste foto's afdrukken. En vooral de retroprints vind ik persoonlijk erg tof. De prints zijn namelijk niet te groot (10,2 x 12,7 cm) en hebben een witte rand waardoor het net lijkt of de foto zo uit een poloraid camera komt rollen. Hierdoor zijn ze leuk om op te hangen in je huis en ze zijn door het formaat ook ideaal om in een fotoboek te plakken.

Ik heb voor mijn zoontjes een jaarboek die ik zo goed mogelijk probeer bij te houden. Eén keer in de zoveel tijd druk ik daarom een aantal retro prints af en plak die bij de geschreven stukjes in het fotoboek. Super handig en het ziet er ook nog overzichtelijk en hip uit.

De retroprints zijn ook leuk om te versturen als (kerst)kaart. Je kunt namelijk tekst of (kerst)decoratie toevoegen op de witte randen van de foto. Ook kun je de witte achtergrond vervangen voor een kleur naar keuze. Hierdoor kun je de prints geheel zelf naar wens aanpassen.

Voor maar €4,99 heb je al 8 prints in super goede kwaliteit. Met de online editor van de Fotofabriek kun je zelf retroprints maken. De editor is heel eenvoudig en duidelijk, waardoor zelfs een beginner hier gemakkelijk mee overweg kan. Mocht je er toch niet uitkomen, dan is er zeven dagen per week een online chat beschikbaar. Na het maken van de retroprints stop je ze in de winkelmand en rondt je de bestelling af. Binnen enkele dagen liggen de prints al op de deurmat. Super easy en heel leuk dus!


Enthousiast geworden en wil je ook retroprints bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel via deze link.

Kijk dan ook gelijk even verder op de site, want je kunt er nog veel meer leuke fotoartikelen ontwerpen en bestellen :)
44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven