top of page
  • Foto van schrijverFotografie Annet

Bruiloft Wijngaarden | Marita & Arjan17.07.2020 Was de grote dag van Arjan & Marita.

Al vroeg in de ochtend kwam ik aan bij het ouderlijk huis van Marita. Inmiddels was zij al bijna voorzien van een prachtig bruidskapsel. De moeder en zus van Marita hielpen haar daarna in de trouwjurk en ondertussen werd er beneden gewerkt aan de laatste voorbereidingen door de ceremoniemeester.

Niet lang daarna kwam er een prachtige witte Audi het pad opgeblazen en stapte Arjan vol trots uit om zijn Marita op te halen. Ik blijf de ‘first look’ altijd spannend vinden. Je voelt de spanning van bruid en bruidegom: ‘hoe zal de ander er uitzien?’.

Na een mooie ontmoeting zijn we naar het karakteristieke stadscentrum van Dordrecht gegaan voor de fotoreportage. Dit was voor mij nog aardig doorgassen, aangezien ik Arjan wel ‘even’ zou volgen in hun supersnelle trouwauto...

Na het fotomoment in Dordrecht volgde er nog een sessie in het bos. Hier stonden namelijk drie mooie nichtjes als bruidsmeisjes op ons te wachten. Wat een dropjes hè? Ondanks dat ze de trouwauto wel erg veel herrie vonden maken, deden ze het ontzettend goed.

Toen we na de fotoreportage terugkwamen bij het ouderlijk huis van Marita, stond er een heerlijke lunch klaar. Vervolgens vertrokken we naar Giessenburg waar de ceremonie plaatsvond in de buitentuin van partycentrum De Til. Kijken jullie even hoe heerlijk enthousiast de ringendragers waren? Toen het ja-woord gegeven was, vond de kerkelijke inzegening plaats in het kerkje van Wijngaarden. Dit voelde extra speciaal aangezien ik hier vroeger naar de kerk ging en ik hier ook getrouwd ben. Na een mooie kerkdienst zat het er voor mij op en kon ik aan de slag met de beelden van deze prachtige dag.

Genieten jullie mee van deze mooie dag?

Lieve Arjan & Marita, wat was het een mooie dag en wat hebben we gelachen tijdens de fotoreportage. Heerlijk!

Ik wens jullie veel liefde en alle goeds voor de toekomst.


Trouwjurk: Speksnijder

Trouwpak: Roka

Bloemen: Bloemmijntje

Locatie ceremonie: Partycentrum de Til
609 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page