top of page
  • Foto van schrijverFotografie Annet

Bruiloft Nieuw-Lekkerland | Judith en Marnix17 juni 2020


De grote dag voor Judith en Marnix.

Vooraf gaven ze wat regenachtig weer op en hebben we op het laatste moment nog een overdekte fotolocatie weten te vinden. Maar toen die morgen mijn wekker ging, scheen het zonnetje heerlijk naar binnen en die is vrijwel de hele dag gebleven. Sterker nog, het was zelfs behoorlijk warm!


Mijn dag begon bij het ouderlijk huis van Judith in Nieuw-Lekkerland. De hele straat had de vlag uithangen en de tuin was mooi versierd. Op de deur hingen twee gehaakte aapjes in trouwkleding(heeft de moeder van Judith helemaal zelf gemaakt. Love it!).

Terwijl de bruid in haar jurk werd geholpen, verzamelden zich buiten steeds meer dorpsgenoten en bekenden om als eerst een glimp van het bruidspaar op te kunnen vangen. Niet veel later arriveerde Marnix 'onder luid applaus' in een stoere rode Ford Mustang.


Na de eerste ontmoeting en het groeten van alle mensen die zich voor het ouderlijk huis van Judith hadden verzameld, zijn we naar Bleskensgraaf gereden. Hier hebben we foto's gemaakt op het bekende bomenlaantje en in een prachtige tuin. (Kijk ook even naar alle leuke details van Marnix zijn pak: die manchetten knoppen, het printje in zijn jasje en vooral de sokken. Geweldig toch?) Vervolgens hebben we heerlijk in het zonnetje langs De Graaf geluncht met een rijkgevulde picknickmand.


Na de lunch stapten we in de auto op weg naar Nieuwpoort. Hier stonden inmiddels de daggasten klaar om het bruidspaar feestelijk te ontvangen. Na aankomst hebben we de groepsfoto's gemaakt en vervolgens zijn we met z'n alle door de mooie straatjes van Nieuwpoort naar het stadhuis gelopen. Daar volgde de ceremonie. Er mochten helaas maar 15 mensen naar binnen i.v.m. Covid-19. Gelukkig konden de overige gasten op een terrasje neerploffen en de ceremonie volgen via een livestream.


Na de ceremonie werd het bruidspaar opgewacht met mooi versierden erebogen en een spandoek. Ik vind dat zo leuk als (dag)gasten dat doen. Hierdoor voelt het bruidspaar zich deze dag echt DE bruid en bruidegom. Iedereen stapte daarna weer in de auto om terug te gaan naar het ouderlijk huis van Judith. Hier werd een overheerlijke bruidstaart aangesneden in een prachtig versierde tuin. Er volgde een aangepaste receptie, waarbij er om de beurt een klein groepje gasten langs mocht komen. Gaaf om te ervaren hoe creatief iedereen wordt om, ondanks de corona-maatregelen, toch iedereen de feestelijke dag mee te kunnen maken.Lieve Judith en Marnix, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

 

Kapsel en visagie: Janneke Hak

Ringen: Ednobel

Chocolade bedankjes: Olala Chocola - Dordrecht

Sokken bruidegom: Toffesokken.nl


778 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page