top of page
  • Foto van schrijverFotografie Annet

She said YES!Laatst was ik opzoek naar een stelletje die voor de camera wilde staan, aangezien ik een leuk idee uit wilde werken. Ik postte een oproep op social media waar meerdere mensen op reageerden, waaronder ook Marleen. Het leuke is dat Marleen en ik op dezelfde middelbare school hebben gezeten. Echter hadden wij elkaar al enige tijd niet gezien en was het dus des te leuker dat ik Marleen en haar vriend Timo op de foto zou zetten. We kletsten via de app en maakten een afspraak voor de fotoshoot. Wat Marleen niet wist is dat Timo mij een berichtje stuurde dat hij Marleen de avond voor de fotoshoot ten huwelijk zou vragen. En hoe! Timo had de tuin bij de ouders van Marleen (en die hebben een hele gave tuin!) versierd met heel veel heliumballonnen, lampjes en fakkels en ging daartussen op zijn knieën. Zo romantisch! Je begrijpt wel dat ik die dag erna een stralend koppel voor mijn lens had ;)

Geniet hier van de foto's van dit lieve stel.


120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page