top of page
  • Foto van schrijverFotografie Annet

Bruiloft Delft | Evert & Marije


De dag begon voor mij bij de bruidegom waar Evert, onder toeziend oog van zijn familie, zijn trouwpak aantrok. Altijd handig om je familie daarbij in de buurt te hebben, voor als je bijvoorbeeld niet meer weet hoe dat zakdoekje in je borstzak moet. ;)

Na Evert ben ik naar Marije gegaan die voorzien werd van een prachtig bruidskapsel. Evert haalde vanaf hier Marije op, in een leuk mintgroen eendje. Na dit leuke moment zijn we foto's gaan maken in het Arboretum-Heempark. Dit is een park met heel veel bijzonder mooie bomen. Deze bomen bleken ook erg handig om onder te schuilen bij twee onverwachte stortbuitjes..

Na het park hebben we foto's gemaakt bij de stadspoort van Delft, waar het bruidspaar ook genoot van een heerlijk verzorgde lunch. Lekker knus op het bankje eten met een handig zeiltje tegen het knoeien.


Na de lunch volgde de ceremonie die werd gehouden in het prachtige stadhuis van Delft. Aansluitend de kerkdienst in de vertrouwde kerk van Evert en Marije. En hoe onwijs mooi is het wanneer je als bruidspaar samen een lied voorin de kerk mag zingen? Het was zelfs tweestemmig en het klonk geweldig samen!

Een aantal kerkelijke gemeenteleden had als verrassing een filmpje gemaakt met grappige en lieve wensen voor het bruidspaar. Dit omdat zij vanwege COVID-19 niet allemaal bij de kerkdienst aanwezig mochten zijn. Gelukkig konden zij de dienst online volgen.


Na de kerkdienst was het tijd voor taart, een toast en de groepsfoto's. Stiekem vind ik de groepsfoto's één van de leukste onderdelen van de dag. Hoe gekker, hoe leuker!


Het bruidspaar heeft de dag samen afgesloten in een geheel verzorgd 'privé restaurant' met een overheerlijk diner. Volgend jaar zal er ook nog een feest gehouden worden met alle gasten, maar ik vond deze dag al meer dan geslaagd!


Geniet je mee met de foto’s?232 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page